Evoplay Masuk ke Itali apabila Ia Berpasing Ke Arah Eropah
Toto

Evoplay Masuk ke Itali apabila Ia Berpasing Ke Arah Eropah

Evoplay menggandakan pengembangan Eropahnya dengan kandungan permainan unik pembangun menuju ke pasaran Itali selepas menerima Live SGP Pools kebenaran daripada pengawal selia permainan rasmi. Syarikat itu sedang bersiap sedia untuk melancarkan dalam pasaran yang sangat kompetitif dan menguntungkan bagi produk igaming yang akan melanjutkan kehadirannya di Eropah.

Evoplay Membersihkan Semua Prasyarat Kawal Selia untuk Kemasukan
Evoplay CCO Vladimir Malakchi mengalu-alukan peluang dan penerokaan pasaran Itali syarikat:

“Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah berkembang pada kadar eksponen, menjadi salah satu studio yang paling pesat berkembang di Eropah dalam proses itu. Dengan mengambil kira perkara ini, sangat mengagumkan untuk melihat lebih daripada enam puluh gelaran kami mendapat pensijilan dalam pasaran yang begitu rancak seperti Itali.”

Evoplay CCO Vladimir Malakchi
Evoplay kini memegang lesen daripada Agenzia delle Dogane e dei Monopoli dan telah memenuhi semua prasyarat untuk beroperasi sebagai entiti permainan bebas. Sebagai sebahagian daripada proses ini, Evoplay telah menjalani pensijilan BMM Testlabs. Evoplay membawa portfolio yang luas ke pasaran dengan 62 permainan, antaranya 52 slot dan 10 gelaran kemenangan segera.

Pengendali Itali akan memilih sampah mereka dengan produk popular seperti hongkong prize Gold of Sirens, Temple of Dead, Ellen’s Fortune, Fruit Super Nova 100, Cycle of Luck dan banyak lagi. Permainan ini akan diperluaskan kepada pemain di negara ini oleh jenama masing-masing yang memutuskan untuk menambahkannya ke portfolio mereka.

Walaupun menghadapi masalah pengawalseliaan yang kuat sejak beberapa tahun lalu dan mengurangkan pengiklanan produk perjudian, hobi itu terus menjana hasil perjudian kasar yang kukuh, cukup sehingga nampaknya orang seperti Evoplay menyertai negara ini.

Itali Pasaran Penting dan Menjanjikan untuk Evoplay
Malakchi mengesahkan bahawa Evoplay telah memerhatikan di Itali buat Togel macau sementara waktu sekarang dan telah kagum dengan pertumbuhan pesat pasaran. Perpindahan ke Itali ini bukan hanya mengenai pasaran permainan permainan negara, tetapi juga akan digunakan sebagai batu loncatan untuk pertumbuhan Evoplay selanjutnya di Eropah, kata Malakchi.

Evoplay baru-baru ini mengeluarkan permainan slot Beli Bonus Wild Overlords dan menggandakan usahanya untuk terus menambah lebih daripada 100 permainan yang telah dibangunkan oleh syarikat merentasi pelbagai menegak permainan.