wedi kesehatan tech casino dijupuk serius: Macau govt
Toto

wedi kesehatan tech casino dijupuk serius: Macau govt

Pengatur casino Macau ngandika ing statement Selasa iku janji kanggo njogo papan sehat kanggo Staff game kutha, lan mbutuhake operator casino lokal Uni Togel ngirim laporan test “independen, pihak katelu” apa iku disebut “fasilitas game”.

Klompok aktivis buruh game lokal New Macau Gaming Staff Rights Association ngaku ing komentar menyang GGRAsia, Senin – sadurunge pawai buruh lan kahanan sing dianakake dina Kamis (2 Januari) – apa sing diarani teknologi Result SDY “sistem atribusi chip kasino” ing game langsung. tabel ing kutha, bisa nuduhke “masalah kesehatan” kanggo dealers casino lokal. Sing dingerteni minangka referensi kanggo sinyal identifikasi frekuensi radio (RFID) sing ana gandhengane karo peralatan pelacak chip kasebut.

GGRAsia banjur nyedhaki Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, sawijining badan sing uga dikenal kanthi akronim basa Portugis DICJ, njaluk komentar babagan topik kasebut.

DICJ ngandika ing statement Selasa sakteruse, iku “nempelake wigati kanggo kesehatan buruh casino “, lan tansah ngarahke kanggo mesthekake casino papan “standar safety”.

Regulator game nambahake: “Kajaba mbantu departemen pemerintah sing Result SGP relevan kanggo nganakake pemeriksaan rutin babagan kepatuhan safety ing papan kerja, biro uga mbutuhake operator kasino ngirim laporan uji coba pihak katelu saka fasilitas game nalika nyetujoni instalasi kasebut.”

Pernyataan Selasa uga ujar manawa regulator nindakake apa sing diarani “pemeriksaan titik” ing peralatan ing fasilitas game kutha – kayata detektor logam, chip kasino lan mesin shuffling kertu – kanggo njamin integritas game uga keamanan game kasebut. lantai game.

GGRAsia takon Biro game liwat pitakonan tindakake-munggah, apa: pengatur wis nampa keluhan bab safety wikan saka teknologi sistem atribusi chip casino – uga dikenal ing industri minangka CCAS; apa biro wis rembugan bab kuwi karo operator casino; lan apa ana kamungkinan saka Watesan Applied kanggo instalasi ing Macau casinos bêsik tartamtu saka peralatan. Regulator ujar manawa ora ana apa-apa sing kudu ditambahake ing statement Selasa.

pituwas lan kahanan mars ana – diatur dening aktivis Cloee Chao lan anggota New Macau Gaming Staff Rights Association – nyariosaken 500 peserta miturut asosiasi. Pasukan Polisi Keamanan Umum kutha kira-kira udakara 290 wong sing melu pawai kasebut.

Ing wiwitan rapat umum, sing dianakake ing wayah sore, Ms Chao ngandhani GGRAsia manawa keprihatinan organisasi babagan kesehatan lan safety ing papan kerja lan CCAS durung diremehake dening pratelan Selasa DICJ. Dheweke nambahake klompok dheweke bakal golek rapat karo biro game babagan topik kasebut. Asosiasi uga takon sing kasebut “laporan test pihak katelu” saka “fasilitas game” digawe umum.

Marchers ana digawa karo salinan layang listing liyane pituwas lan kondisi dandan nuntut operator casino lokal: munggah pituwas ora kurang saka 5 persen; bonus taunan padha karo rong sasi gaji; tunjangan kanggo kerja shift wengi; lan tunjangan biaya omah. Salinan saka layang padha tangan-dikirim menyang telu saka operator casino Macau kang duwe sifat ing rute rapat umum, ing semenanjung kutha. Telu operator liyane bakal duwe salinan dikirim menyang wong-wong mau, ngandika asosiasi.